Wie zijn wij?

Graag stellen we ons even voor.

Wij zijn Daisy Snauwaert en Mario Dejonckheere.
Beiden hebben we een passie voor de horeca.

Daisy komt uit Aalbeke, waar ze als 16-jarige mocht meehelpen in restaurant de St-Cornil. Ze bleef steeds in bijberoep werken in oa Huis van Wonterghem en Ter Groenen Boomgaard te Kuurne. Toen ze 40 jaar werd, besloot ze er voluit voor te gaan en opende ze haar eigen zaak. Het vroegere café Rubens werd omgebouwd naar eethuis De Mosselpot.

Mario komt uit Heule. Eigenlijk uit “Heule Bos” [eule bus], zoals hij steeds zegt. Zijn liefde voor koken kreeg hij mee van zijn moeder en grootmoeder, die hem leerden in de potten roeren. Aan de ijzertoren in Diksmuide, studeerde hij af als beenhouwer-spekslager. Hij noemt zichzelf “hobbykok”, want in de keuken maakt hij met passie de gerechten klaar.

We zijn sociale mensen die graag goed eten en leute en plezier maken met anderen.

“We hebben een passie voor de horeca”

Daisy Snauwaert